Wait a second...
Nepřihlášený uživatel
You are here: UCT PragueFET → Studies → PhD studies in English → Study plan

Technologie potravin

Specializace:

Šedě jsou uvedeny společné předměty programu – stejné ve všech specializacích.

Informace o studijním plánu

Studijní plán je zobrazen v podobě, ve které bude platit pro budoucí studenty (současné uchazeče o studium). Současní studenti si můžou zobrazit svůj studijní plán ve Studijním informačním systému (může se v některých předmětech odlišovat).

1. ročník

Zimní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B101001 Obecná a anorganická chemie I 3 / 3 / - Z+Zk 8
B101003 Chemické a bilanční výpočty - / 2 / - KZ 3
B240001 Toxikologie a ekotoxikologie I 2 / - / - Zk 3
B320003 Biologie I 2 / - / - Zk 3
B322002 Úvod do potravinářských a biochemických věd 2 / - / - Zk 3
B413001 Matematika A 3 / 4 / - Z+Zk 8
B445001 Počítačové praktikum - / 3 / - KZ 3
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
V827001 Tělesná výchova - / 2 / - Z 1
V827002 Sportovní kurz - / 1 / - Z 1

Letní semestr

Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B101004 Laboratoř anorganické chemie I - / - / 4 KZ 3
B110001 Organická chemie A 3 / 2 / - Z+Zk 6
B143001 Chemická informatika 1 / 1 / - KZ 2
B320004 Laboratoř biologie - / - / 2 KZ 1
B323003 Senzorická analýza 2 / 1 / - Z+Zk 4
B413002 Matematika B 3 / 3 / - Z+Zk 7
B444003 Fyzika I 3 / 2 / - Z+Zk 6
B834001 Odborný anglický jazyk A - / 2 / - Z 1
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
V827001 Tělesná výchova - / 2 / - Z 1
V827002 Sportovní kurz - / 1 / - Z 1

2. ročník

Zimní semestr

Povinné předměty specializace
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B402001 Analytická chemie I 2 / 2 / - Z+Zk 5
B403001 Fyzikální chemie A 3 / 2 / - Z+Zk 6
Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B110002 Organická chemie B 3 / 2 / - Z+Zk 6
B110005 Laboratoř organické chemie I - / - / 4 KZ 3
B320001 Biochemie I 3 / 1 / - Z+Zk 5
B444005 Laboratoř fyziky - / - / 4 KZ 3
B834002 Odborný anglický jazyk B - / 2 / - Z+Zk 2
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
V827001 Tělesná výchova - / 2 / - Z 1
V827002 Sportovní kurz - / 1 / - Z 1

Letní semestr

Povinné předměty specializace
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B324002 Produkce potravinářských surovin 2 / - / - Zk 3
B402005 Laboratoř analytické chemie I - / - / 4 KZ 3
B403002 Fyzikální chemie B 3 / 2 / - Z+Zk 6
B409001 Chemické inženýrství I 2 / 3 / - Z+Zk 6
Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B320007 Mikrobiologie 3 / - / - Zk 4
B320009 Laboratoř mikrobiologie - / - / 5 KZ 3
B323001 Chemie potravin 3 / 1 / - Z+Zk 5
Povinně volitelné předměty programu
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
V827001 Tělesná výchova - / 2 / - Z 1
V827002 Sportovní kurz - / 1 / - Z 1

3. ročník

Zimní semestr

Povinné předměty specializace
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B324001 Principy úchovy a balení potravin 2 / 1 / - KZ 3
B403005 Laboratoř fyzikální chemie I - / - / 4 KZ 3
B409002 Chemické inženýrství II 2 / 3 / - Z+Zk 6
B409018 Laboratoř chemického inženýrství - / - / 3 KZ 3
Povinně volitelné předměty specializace
Minimální počet zapisovaných předmětů: 1
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B323014 Výživa člověka 2 / - / - Zk 3
B444007 Měřicí a řídicí technika 2 / 1 / - Zk 4
B837004 Základy ekonomiky a managementu 2 / 1 / - Z+Zk 4
Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B323002 Laboratoř analýzy potravin a přírodních produktů - / - / 5 KZ 4
B323010 Analýza potravin a přírodních produktů 2 / 2 / - Z+Zk 5
B413003 Aplikovaná statistika 1 / 2 / - Z+Zk 4

Letní semestr

Povinné předměty specializace
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B320005 Laboratoř biochemie - / - / 4 KZ 3
B321001 Technologie potravin 5 / 1 / - Z+Zk 7
B322001 Fyzikální vlastnosti potravin 2 / 1 / - KZ 3
B324003 Legislativní aspekty výroby potravin 2 / - / - KZ 2
Povinné předměty programu
Kód Název předmětu P/C/L Zakončení Kredity
B352050 Bakalářská práce - / - / 12 Z 15

Libovolný ročník

Zimní semestr

Volitelné jazyky - Bakalářské studium v ČJ
Volitelné předměty vybrané - bakalářské studium

Letní semestr

Volitelné jazyky - Bakalářské studium v ČJ
Volitelné předměty vybrané - bakalářské studium

Další informace

Během 1. až 5. semestru musí student získat celkem 4 zápočty z tělesné výchovy. Jeden ze zápočtů lze nahradit absolvováním letního nebo zimního týdenního sportovního kurzu.
Updated: 25.3.2022 13:38, Author: Jan Kříž

UCT Prague
5 Technická
166 28 Prague 6 – Dejvice
IČO: 60461337
VAT: CZ60461373

Data mail: sp4j9ch

Copyright UCT Prague 2017
Informations provided by Department of International Relations, Department of R&D, technical service by Computer Centre
switch to desktop version